Om mig

jan3Jans byggservice ägs och drivs av mig, Jan Johansson, jag är en utbildad snickare och byggnadsarbetare med en bred kompetens och en lång erfarenhet med över 41 år i branschen.

Jag arbetar självständigt och effektivt och mångsidigheten är stor då jag även utför mindre arbeten inom svets och smide, VVS, ventilation, plåtslageri, måleri, mur och betong, park och anläggning.

Jag renoverar badrum, är BKR-utbildad i tätskikt i våtutrymme, och monterar klinker och kakel.

Jag gör alltifrån etablering till städning, vilket innebär att du kan minska antalet inkopplade hantverkare.  Jag har ett stort kontaktnät med leverantörer.

Jag börjar alltid med en noggrann genomgång med kunden om projektet vi har framför oss. Det är viktigt att vi är helt överens med vad som skall göras. Jag är mån om att mina kunder hela tiden känner sig trygga med mig och inte får några oväntade överraskningar när projektet avslutas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>