Välkommen till Jans Byggservice

Jans Byggservice utför ombyggnadsarbeten, mindre nybyggnadsarbeten, försäkringsskador, renovering, reparationer och underhållsarbeten med stor erfarenhet av fuktskador och luktproblem. Även hemförsäkringsskador, liksom handikappsanpassningar i olika miljöer.

Jans byggservice består av mig, Jan Johansson, jag är en utbildad snickare och byggnadsarbetare med en bred kompetens och över 41 års erfarenhet. Jag arbetar nära dig som kund, från idé till färdigställande, med bred kompetens, fullt utrustad servicebil och lång branscherfarenhet.

Söker du trygg och kvalificerad hantverkare, stort kunnande och hög servicenivå har du hamnat rätt!

Välkommen att kontakta mig för mer information!

 

Publicerad i Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>